Primary Logo
Home
Splash

Marie Krarup

Here's a letter to the editor I sent to "Information" re Marie Krarups blog on NZ. If you don't understand Danish as least read the following link: http://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=10876228
Simon

I "Folk" på Informations bagside tirsdag den 9. april omtales den forargelse Marie Krarup har vækket i New Zealand med hendes blog om hendes Maori velkomst. Jeg vil gerne gøre Dansk Folkeparti en tjeneste ved at foreslå, at når de er færdige med at bygge deres mur af Lego klodser rundt om Danmark for at holde den stygge verden, og især indvandrere, ude, at de sørger for at holde sig selv indenfor muren! Så undgår de den skræk det er for dem at møde fremmede kulturer. Og samtidig vil de gøre Danmark en stor tjeneste!

Men det er også farligt, at Danmark prøver at lade som om Marie Krarup er en isoleret ignorant i dansk politik, når den type meninger hun har, desværre er blevet så udbredt i landet. Alle burde læse Rune Hjarno Rasmussens indlæg i NZ Herald den 9. april, som findes her: http://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=10876228, og som er det meste fornuftigte, jeg har læste om fadæsen.

Med venlig hilsen
Simon H
Sekretær
Southern Cross Club Denmark
Posted in General by Simon Hayman on 10.04.13

Post your comments here!

Notify me when someone replies to this post?